transparent
LOGO
trans
apek Vladimr - Devo-Kovo
Verdek 88 544 01 Dvr Krlov nad Labem
IO: 145 58 530 DI: CZ5409142024
Telefon: 499 620 100  Telefon / fax: 499 620 100 Mobil: 777 250 981
E-mail: info@capek-drevokovo.cz  Web site: www.capek-drevokovo.cz

O firmě

 
logo Vladimír Čapek dřevo kovoFirma Vladimír Čapek se zabývá obchodní činností v oblasti dřevoobráběcích strojů a nástrojů a to již od roku 1991. Na rostoucí poptávku dřevoobráběcích strojů rozvíjejícího se trhu devadesátých let musela firma, pokud chtěla udržet kvalitu poskytovaných služeb, opustit oblast kovoobráběcích strojů a pozornost soustředit pouze na dřevoobrábění. Připomínkou těchto počátků je i slovo KOVO v logu firmy.
 

Díky mnohaletým nenahraditelným zkušenostem s prodejem použitých dřevoobráběcích strojů různých druhů, typů i roků výroby se z firmy Vladimír Čapek stala významná autorita na poli těchto strojů v České republice.



 

použité i nové strojeOceněním naší práce bylo i získání zastoupení italských firem Paoloni a Omas na českém trhu.
V našem podniku pracují kvalifikovaní odborníci se zkušenostmi téměř ve všech oblastech zpracování dřeva. Dnes Vám proto můžeme nabídnout kromě širokého výběru moderních nových strojů a cenově dostupných použitých strojů i služby od kompetentního poradenství, plánování a dopravu až po kvalitní servis pro Vaši dílnu či dřevařský závod.
 
Převážnou většinu nabízeného sortimentu lze prohlédnout v našem novém areálu, kde na ploše 2200 metrů čtverečních uvidíte cca 100 strojů nových a více než 250 strojů použitých. Součástí areálu je prodejna nástrojů, ručního nářadí a potřeb pro Vaši provozovnu.
 
V každém případě budeme vděční za každý kontakt a těšíme se na trvalou spolupráci. Kontaktujte nás. >> 
 

PAOLONI

dřevoobráběcí stroje nejvyšší kvality

Paoloni Macchine  se pohybuje na poli výroby dřevoobráběcích strojů od roku 1955, kdy byla pány Paolonim a Manzinim založena.


Jako odpověď na výzvu trhu v 60-tých letech společnost prodělala v následujících let hluboké změny a z jednoduché strojní dílny se proměnila ve specializovanou továrnu vyrábějící špičkové dřevoobráběcí stroje s vysokou kvalitou.
S příchodem pana Sante Fancchini do vedení společnosti a díky jeho odvážným a ambiciózním plánům se stroje se značkou Paoloni začínali ve velkém měřítku prosazovat po celém světě a díky firmě Vladimír Čapek i v České republice.


OMASOmas dřevoobráběcí nástroje

kvalitní dřevoobráběcí nástroje

 Celosvětově známá značka se stává synonymem pro vysokou kvalitu a spolehlivost díky jejím více jak šedesátiletým zkušenostem s výrobou a vývojem nástrojů pro dřevoobrábění.
 

Cílem společnosti Omas je výzkum, inovace, technologie a služba. K naplnění těchto cílů pomáhá společnosti vysoká odbornost zaměstnanců a s tím spojená možnost využívání nejnovějších technologií výroby.

Společnost do celého světa dodává přesné a kvalitní dřevoobráběcí nástroje pro výrobu oken, dveří, nábytku i ostatních truhlářských výrobků pro používání jak na tradičních strojích, tak i na CNC strojích a výrobních linkách.


Díky firmě Vladimír Čapek můžete poznat tyto výhody nástrojů Omas i v České republice.
 

 


Dne: 23.4.2024 19:57:38 : Strnka byla vytitna z webu capek-drevokovo.cz a je platn k uvedenmu datumu. Aktuln na webu.